PROMOCJA 3 za 2! Wybierz 3 dowolne produkty i otrzymaj jeden z nich GRATIS!

Sukces mierzymy satysfakcją naszych Klientów

Blisko 1,5 miliona Polaków skorzystało z oferty suplementów
diety Natural Pharmaceuticals produkowanych w Norwegii.
Zachęcamy do zapoznania się z ich opinią o naszej firmie i produktach.

Każda opinia pochodzi od Klienta, który dokonał zakupu produktu w Natural Pharmaceuticals i została zweryfikowana na podstawie historii zakupów.

ImuBerin opinie
★ ★ ★ ★ ★

Liczy się regularność

30 października 2023

„W budowaniu odporności najważniejsza jest regularność! Codzienne spacery, zdrowe jedzenie na talerzu i moc owoców leśnych w kapsułce ImuBerin – to nasza recepta na odporność przez cały rok!”

Pani Teresa i Pan Mieczysław, Kobyłka


★ ★ ★ ★ ★

Kolana w dobrej kondycji

31 sierpnia 2023

„Jazda na rowerze to moja pasja – ale jednocześnie duże obciążenie dla kolan. Dlatego dla sprawności ruchowej, przyjmuję Movisan™ Collagen II, który zawiera kolagen. Czuję, że bardzo mi to pomaga, kolana są w dobrej kondycji i wciąż czerpię przyjemność z jazdy na rowerze.”

Pani Małgorzata, Nowa Wieś Ełcka


Pan Henryk
★ ★ ★ ★ ★

Zastrzyk kolagenu i witaminy C dla stawów

22 lipca 2023

„Ze względu na przebyte kontuzje zależało mi na naturalnym wsparciu dla moich kości i stawów. Dlatego zacząłem przyjmować Movisan™ Collagen II. Moje stawy kolanowe otrzymały „zastrzyk kolagenu” i witaminy C, co pomaga mi w utrzymaniu ich w dobrej formie. Włączyłem Movisan™ Collagen II do swojej codziennej rutyny i czuję, że to była dobra decyzja. Cieszę się sprawnymi kolanami na każdym kroku.”

Pan Henryk, Bydgoszcz


★ ★ ★ ★ ★

Od ponad 10 lat regularnie przyjmuję ten suplement i czuję się dobrze

1 czerwca 2023

"Najdłużej przyjmuję OmegaMarine. Jako dziecko dostawałem od rodziców tran i zapamiętałem, że trzeba uzupełniać kwasy omega. To jest ważne dla całego organizmu. Od ponad 10 lat regularnie przyjmuję ten suplement i czuję się dobrze, a nawet polecałem i prezentowałem go znajomym."

Pan Henryk, Inowrocław


★ ★ ★ ★ ★

To bardzo ważne, żeby dbać o odpowiedni poziom cholesterolu

30 maja 2023

"Na co dzień przyjmuję CholestControl, w ramach dbania o serce i profilaktyki chorób układu krążenia. Uważam, że to bardzo ważne, żeby dbać o odpowiedni poziom cholesterolu."

Pani Marta, Bydgoszcz


★ ★ ★ ★ ★

Polecam te suplementy wszystkim moim znajomym

30 maja 2023

"Firmę Natural Pharmaceuticals znam z polecenia.  Przyjmuję te suplementy od kilku lat. Jestem z nich bardzo zadowolona. Bardzo ważne jest dla mnie to, że te produkty pochodzą z Norwegii, gdzie są czyste wody i gdzie dba się o środowisko. Polecam te suplementy wszystkim moim znajomym, bo wierzę, że działają!"

Pani Krystyna, Grudziądz


★ ★ ★ ★ ★

Pochodzą z Norwegii

29 maja 2023

"Cieszę się, że te suplementy są uzupełnione o naturalne składniki i pochodzą z Norwegii. Mam zaufanie do tego kraju. Parę lat temu odwiedziłem Norwegię i byłem zauroczony tym, jak tam się dba o przyrodę i czyste środowisko."

Pan Roman, Kartuzy


★ ★ ★ ★ ★

Moja pamięć pozostaje niezawodna

29 maja 2023

"W codziennym życiu muszę pamiętać o wielu rzeczach i być skoncentrowana, dlatego dla wsparcia swojego umysłu przyjmuję MemoreX. Bardzo mi pomaga w codziennych zajęciach, wydaje mi się, że kondycja mojego umysłu się poprawiła i jestem bardziej skupiona, a moja pamięć pozostaje niezawodna."

Pani Bożena, Kiełpino Kartuskie


★ ★ ★ ★ ★

Przyjmuję ten suplement już od ponad 10 lat

25 maja 2023

"Nie jadam na tyle często ryb, żeby dać mojemu organizmowi odpowiednią porcję tych kwasów. Wiem, że OmegaMarine jest dobrym uzupełnieniem mojej diety. Przyjmuję ten suplement już od ponad 10 lat bez przerwy. To najlepszy dowód na to, że mi służy i czuję się po nim bardzo dobrze."

Pan Alfons, Wierzchucino


★ ★ ★ ★ ★

Stan mojej pamięci się nie pogarsza

24 maja 2023

"Na poprawę pamięci zaczęłam przyjmować MemoreX. Czasami zdarzało mi się zapominać słów albo nazwisk i dlatego chciałam swojemu umysłowi trochę pomóc. Pamięć i skupienie są też dla mnie ważne przy pisaniu wierszy. Wierzę, że dzięki MemoreX stan mojej pamięci się nie pogarsza."

Pani Genowefa, Nowa Wieś Lemborska


★ ★ ★ ★ ★

Jestem wierną klientką już od 13 lat

24 maja 2023

"Mimo że jemy dużo ryb, uznałam, że warto dodatkowo suplementować kwasy omega. Dlatego właśnie zdecydowałam się na OmegaMarine. Szczególne ważne było dla mnie wsparcie serca. Zawiera też witaminę D, a ta jest istotna dla budowania odporności."

Pani Bożena, Lisewiec


1 / 16 »

Zaufało nam ponad 3 000 000 Klientów*Publikowane opinie zostały zebrane przez serwis www.google.com i nie podlegały weryfikacji Natural Pharmaceuticals.

Darmowa dostawa od 299 zł Darmowa dostawa od 299 zł
30 dni na zwrot 30 dni na zwrot
Satysfakcja gwarantowana Satysfakcja gwarantowana
Bezpieczne płatności Bezpieczne płatności
15 Lat Natural Pharmaceuticals 1,5 miliona KLientów Członek GOED Krajowa Rada Suplementów i Odżywek Firma Przyjazna Klientowi Zdrowa Marka Roku Dziecięca Marka Roku Męska Marka Roku Firma z Sercem - UNICEF